ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%86%ce%b9%ce%bb-%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%b5%ce%b9%ce%b1%cf%83

Η εταιρεία ΙΚΤΕΟ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ΕΠΕ, μέλος του δικτύου AUTOVISION,  δραστηριοποιείται στον τεχνικό έλεγχο οχημάτων ήδη από το 2007 παρέχοντας υπηρεσίες τεχνικού ελέγχου οχημάτων με την εγγύηση της AUTOVISION.

Στοχεύοντας πρωτίστως στην ασφάλεια του οδηγού και παράλληλα στην προστασία του περιβάλλοντος, η ΙΚΤΕΟ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ΕΠΕ έχει δημιουργήσει ένα πλαίσιο παροχής υπηρεσιών τεχνικού ελέγχου που διασφαλίζει άμεση εξυπηρέτηση των οδηγών από πιστοποιημένο ελεγκτικό προσωπικό με αυτοματοποιημένες διαδικασίες ελέγχου σε ένα άνετο και φιλικό περιβάλλον.

Ταυτόχρονα επιδιώκοντας τη συνεχή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών τεχνικού ελέγχου, με την τεχνογνωσία της AUTOVISION, η  ΙΚΤΕΟ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ΕΠΕ εγκαινίασε πρόσφατα τη νέα γραμμή τεχνικού ελέγχου δικύκλων εξυπηρετώντας και τις ανάγκες των  δικυκλιστών.

Η ΙΚΤΕΟ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ΕΠΕ είναι πιστοποιημένη από την EUROCERT κατά ISO 9001:2015.  Βρίσκεται σε προνομιακή θέση στον Ασπρόπυργο δίπλα στη Λεωφόρο Νάτο.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών, η ΙΚΤΕΟ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ΕΠΕ εφαρμόζει σύστημα υπενθύμισης των προθεσμιών ελέγχου για την αποφυγή προστίμων και ευέλικτο ωράριο λειτουργίας, παραμένοντας ανοικτά καθημερινά από νωρίς το πρωί έως αργά το απόγευμα και το Σαββάτο.