ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%86%ce%b9%ce%bb-%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%b5%ce%b9%ce%b1%cf%83

Η εταιρεία ΙΚΤΕΟ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ΕΠΕ, μέλος του δικτύου AUTOVISION,  δραστηριοποιείται στον τεχνικό έλεγχο οχημάτων ήδη από το 2007 παρέχοντας υπηρεσίες τεχνικού ελέγχου οχημάτων με την εγγύηση της AUTOVISION.

Στοχεύοντας πρωτίστως στην ασφάλεια του οδηγού και παράλληλα στην προστασία του περιβάλλοντος, το AUTOVISION ΙΚΤΕΟ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ έχει δημιουργήσει ένα πλαίσιο παροχής υπηρεσιών τεχνικού ελέγχου που διασφαλίζει άμεση εξυπηρέτηση των οδηγών από πιστοποιημένο ελεγκτικό προσωπικό με αυτοματοποιημένες διαδικασίες ελέγχου σε ένα άνετο και φιλικό περιβάλλον.

Το AUTOVISION ΙΚΤΕΟ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ βρίσκεται σε προνομιακή θέση στον Ασπρόπυργο δίπλα στη Λεωφόρο Νάτο και παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες τεχνικού ελέγχου για όλες τις κατηγορίες οχημάτων. Ειδικότερα στο ΚΤΕΟ ελέγχονται επιβατικά οχήματα και φορτηγά έως 3,5 τόνων, δίκυκλα και πρόσφατα η εταιρεία εγκαινίασε και τη νέα γραμμή τεχνικού ελέγχου βαρέων οχημάτων άνω των 3,5 τόνων, εξυπηρετώντας τις ανάγκες και του επαγγελματία οδηγού.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών, η ΙΚΤΕΟ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ΕΠΕ εφαρμόζει σύστημα υπενθύμισης των προθεσμιών ελέγχου για την αποφυγή προστίμων και ευέλικτο ωράριο λειτουργίας, παραμένοντας ανοικτά καθημερινά από νωρίς το πρωί έως αργά το απόγευμα και το Σαββάτο.