ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΤΕΟ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΑΡΞΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΙΚΤΕΟ

Ενημερώνουμε τους πολίτες ότι από Δευτέρα 4-5-2020 τo ΚΤΕΟ μας θα είναι ανοικτό για την εξυπηρέτηση των πολιτών κατόπιν ραντεβού,  τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας τόσο για την προστασία των πελατών όσο και για την προστασία των εργαζομένων.

Οι Προϋποθέσεις που ισχύουν αναφορικά με τις ημερομηνίες προσέλευσης έχουν ως εξής:

  1. Όσοι πελάτες έχουν Δελτίο Τεχνικού Ελέγχου με αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης στις 4-5-2020 και μετά προσέρχονται κανονικά στα ΚΤΕΟ έως και μία εβδομάδα αργότερα.
  2. Σε όσους πελάτες είχαν Δελτίο Τεχνικού Ελέγχου με αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης από    14-3-2020 έως και 3-5-2020 δίνεται παράταση έως και 70 ημέρες από την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης του Δελτίου Τεχνικού Ελέγχου.
  3. Για καινούργια οχήματα που συμπληρώνουν 4ετία και με ημερομηνία έκδοσης της άδειας κυκλοφορίας  στην χώρα μας από 14-3-2016 έως και 3-5-2016 δίνεται παράταση έως και 70 ημέρες από την αναγραφόμενη ημερομηνία έκδοσης της άδειας κυκλοφορίας.

Παρακαλούμε προγραμματίστε το ραντεβού σας καλώντας το τηλέφωνο επικοινωνίας του ΚΤΕΟ ή μέσω της ιστοσελίδας μας

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 23/03/2020 ΕΩΣ ΚΑΙ 03/05/2020

Σας ενημερώνουμε ότι το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και ανακοίνωσε την προσωρινή απαγόρευσης λειτουργίας των ΚΤΕΟ όλης της Ελλάδας από 23/03/2020 έως και 03/05/2020 για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας που αφορούν τον κίνδυνο διασποράς του κορωνοϊού Covid-19.
Από την παραπάνω ρύθμιση εξαιρούνται μόνο τα Ιδιωτικά ΚΤΕΟ που διαθέτουν εγκεκριμένη γραμμή βαρέων οχημάτων για τον τεχνικό έλεγχο οχημάτων που εκτελούν διεθνείς μεταφορές.
Για τεχνικούς ελέγχους που αφορούν βαρέα οχήματα διεθνών μεταφορών παρακαλώ επικοινωνήστε με το ΚΤΕΟ.
Για το σχετικό ΦΕΚ πατήστε εδώ.

Ενημέρωση Σχετικά Με πρόστιμο Εκπρόθεσμης Προσέλευσης

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το Ν.4530/2018 στους ιδιοκτήτες των οχημάτων που είναι εκπρόθεσμα στις 30/9 πέραν των 6 μηνών θα επιβάλλεται, εκτός του προβλεπόμενου πρόστιμου εκπροθέσμου, και αυτοτελές πρόστιμο 150€ το οποίο βεβαιώνεται απευθείας μέσω TAXIS.

Τώρα έλεγχος δικύκλων και στον Ασπρόπυργο

Η εταιρεία ΙΚΤΕΟ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ Ε.Π.Ε., μέλος του Δικτύου AUTOVISION, εγκαινίασε  τη νέα γραμμή τεχνικού ελέγχου ΜΟΤΟ παρέχοντας πλέον και υπηρεσίες τεχνικού ελέγχου δικύκλων στην περιοχή του Ασπροπύργου.

Καλώντας το τηλεφωνικό κέντρο της ΙΚΤΕΟ Ασπροπύργου Ε.Π.Ε. 210 5570120  ή και το τηλεφωνικό κέντρο 10600, οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται για τις προθεσμίες ελέγχου δικύκλων στην Περιφέρεια Αττικής και να προγραμματίζουν τον έλεγχο του δικύκλου τους.

Το ωράριο λειτουργίας του ΚΤΕΟ AUTOVISION  Ασπροπύργου είναι Δευτέρα – Παρασκευή 08:00 – 19:00 και Σάββατο 08:00 – 15:00.

 

bike

Συμμετοχή του ΙΚΤΕΟ Ασπρόπυργου σε πρόγραμμα Alpha Bank Bonus

Το ΙΚΤΕΟ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ AUTOVISION συνεργάζεται με το πρόγραμμα επιβραβεύσεως BONUS της ALPHA BANK και προσφέρει στους κατόχους καρτών Alpha Bank Bonus μοναδικά προνόμια!
Για κάθε ευρώ αγορών που πραγματοποιείτε με την κάρτα σας Alpha Bank Bonus, στα επιλεγμένα κέντρα τεχνικού ελέγχου οχημάτων του δικτύου της AUTOVISION, κερδίζετε 2 πόντους.
Έτσι λοιπόν, με 2.500 πόντους κερδίζετε έκπτωση 5€ στον τεχνικό έλεγχο του οχήματος σας και με 5.000 πόντους κερδίζετε έκπτωση 10€.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε και το www.alphabonus.gr για να δείτε τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του δικτύου μας.

Bonus

Ειδικές τιμές σε ανέργους

Το ΙΚΤΕΟ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ στοχεύοντας στην ενίσχυση της οδικής ασφάλειας μέσα στην παρούσα δύσκολη οικονομική συγκυρία, συμμετέχει στο πρόγραμμα παροχής ειδικών τιμών σε κατόχους κάρτας ανεργίας.

Το πρόγραμμα αφορά την παροχή έκπτωσης 10% στον τεχνικό έλεγχο επιβατικών οχημάτων έως 3,5 τόνων ιδιωτικής χρήσης και ισχύει μέχρι 31/12/2019.

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ:

  • Η έκπτωση παρέχεται αποκλειστικά με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας, η οποία πρέπει να είναι σε ισχύ.
  • Η έκπτωση δεν ισχύει για Φ.Ι.Χ. και αγροτικά.
  • Τα στοιχεία του κατόχου οχήματος στην άδεια κυκλοφορίας πρέπει να ταυτίζονται με τα στοιχεία της κάρτας ανεργίας.
  • Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά στο ΙΚΤΕΟ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ AUTOVISION και μπορεί να τροποποιηθεί χωρίς προηγούμενη έγγραφη ενημέρωση.
  • Η έκπτωση παρέχεται επί των αρχικών τιμών της κατηγορίας οχήματος.

logo_eidikes-times_

 

Έκδοση ηλεκτρονικού παραβόλου (e-paravolo)

Το ηλεκτρονικό παράβολο είναι μια καινούργια υπηρεσία της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και των επιχειρήσεων για την έκδοση και χρήση παραβόλων υπέρ δημοσίου.

Σε όλους του εκπρόθεσμους ελέγχους ΚΤΕΟ επιβάλλεται σύμφωνα με την νομοθεσία παράβολο καθυστέρησης, ανάλογα με το είδος οχήματος και το χρόνο καθυστέρησης. Από 1η Αυγούστου 2015 το ηλεκτρονικό παράβολο έχει υποχρεωτική εφαρμογή μεταξύ άλλων και στα παράβολα εκπρόθεσμου τεχνικού ελέγχου ΚΤΕΟ.

Έτσι λοιπόν, αν για οποιοδήποτε λόγο δεν έχετε προμηθευτεί το ηλεκτρονικό σας παράβολο, η όλη διαδικασία δέσμευσης-έκδοσης-πληρωμής, δύναται να πραγματοποιηθεί στη γραμματεία μας εντελώς δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το AUTOVISION ΙΚΤΕΟ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ στον τηλεφωνικό αριθμό 210 5570120.